Udtalelser

Med præcision, målrettethed og altid overholdelse af aftalte deadlines, føler jeg mig meget tryg i samarbejdet med Linn. Der er mange arrangementer og events at holde øje med og jeg føler, at jeg har en stærk sparringspartner og ekspert indenfor PR området til at hjælpe mig. Jeg kan på det varmeste anbefale Linn.

Ditte Young

Linn har en helt speciel måde at præsentere ting. En lethed, og et smil der siger ”hallo, det kan du jo sagtens det der”. Jeg er dybt taknemmelig over at have krydset veje med Linn, og kan kun anbefale andre iværksættere og ildsjæle at gøre det samme – jeg lover at hun nok skal finde en måde at blæse netop DIG omkuld på.

Anna Tikva Eskesen, Namatikva Yoga

Linn hjalp mig til at indse, at jeg havde modet til at springe ud som selvstændig iværksætter. Linn er ekstremt god til at gøre det komplicerede enkelt og samtidigt se og udnytte ressourcerne i de mennesker hun arbejder med. Særligt beundrer jeg hvor meget Linn giver af sig selv i arbejdet med andre.

Anja Kristine Hvidberg Olsen, Relationsformidlerne

Linn er en fantastisk pige, som har evnen til at se dig som det menneske du er – og hvor du er lige nu. Derudover er hun virkelig struktureret og meget konkret og målrettet, men på en sød og omsorgsfuld måde. Nu er det op til mig selv at tage de skridt det kræver for at nå mine mål. Jeg kan kun give Linn de varmeste anbefalinger.

Liselotte Krøyer, Indehaver Competanze Care

Rådgivning med PR og markedsføring og håndholdt sparring løbende har givet mig indblik og hjælp til selv at klare tingene og ikke mindst resulteret i en øget omsætning på over 30% i perioden. Linn er super dygtig til at hjælpe på en behagelig måde, også hvis man skal have det skåret ud i pap. Jeg kan varmt anbefale Linn.

Ulla Hansen, Sunde Snuder

Udfordringen med Linn er at hvis man kommer til at sige noget højt, så fanger bordet.Halvandet år efter at have deltaget i en workshop hos hende, er jeg i fuld gang med det start-up-projekt jeg længe havde gået med tankerne om, nemlig Sugar Pilots. Projektet gik live et år efter min workshop-deltagelse  og siden da er det er gået så stærkt!

Charlotte Nørgaard, Sugar Pilots

Jeg er overvældet over Linns engagement, overblik og vilje til at hjælpe mig videre med min forretning. Linn tager virkelig mentorrollen alvorligt. Nogen gange oplever jeg det, som om hun er en del af projektet. Det er en fabelagtig oplevelse. Jeg kan kun anbefale andre at opsøge Linns hjælp.

Mia Vinkelman, Vinkelman.dk

Efter forløbet er jeg afklaret omkring hvor virksomheden skal udvikle sig og hvor vi allerede har etableret et varigt værdigrundlag. Forløbet har giver mig indsigt til at træffe vigtige valg om hvad jeg selv ønsker, og hvad der giver værdi for mig og mine virksomheder.

Bo Voigt, Zen Data
GRATIS workbook indeholdende 10 tips til mere iværksætterfrihed

Gratis ebog!

“Det er en super fin workbook! Jeg var vild med at læse din historie og hvordan du opnår mere frihed.”

Kamilla, Freelance grafisk designer

“I en tid med meget varm luft og mange der sælger rådgivning, synes jeg dit værktøj er helt suverænt.”

Michael Gejel, Iværksætter

“Det var virkelig en fornøjelse at læse, Linn! Du har fat i mange meget essientielle pointer.”

Camilla Blicher Mitchell, littleunbox.dk

Følg med på Instagram