Min historie

All great changes are preceded by chaos

Drømmefanger og “corporate hippie”

Med en uddannelsesmæssig baggrund inden for økonomi og markedsføring startede min karriere i medie- og forlagsbranchen. Jeg er derfor velfunderet i den forretningsmæssige verden og vokset op iblandt jakkesæt.

Efter en karriere med en række fine titler på mit CV, fik jeg i 2010 modet til at tage springet til selvstændig konsulent. Igennem en række succesfulde år hjalp jeg virksomheder på alle niveauer med markedsføring, forretningsudvikling og branding.

Jagten på friheden
I takt med at min egen forretning voksede, forsvandt min frihed, som egentlig var den oprindelige årsag til, at jeg valgte at starte op som selvstændig.

Jeg drømte om at kunne rejse og leve mere uafhængigt af mine kunder, og om en hverdag, hvor jeg i højere grad selv kunne sætte dagsordenen fremfor altid at hænge i en deadline. Samtidig ønskede jeg ikke at ansætte medarbejdere og dermed blive afhængig af at skulle møde ind på et kontor hver dag.

Som tiden gik, blev jeg mere og mere frustreret. Målt på omsætning var min konsulent-biks en succes, men samtidig blev jeg mere og mere kvalt i – og træt af – mit arbejde.

Det blev en stærk motivation til at arbejde med konceptet “business freedom”. Jeg havde en klar målsætning om at redesigne min forretning, i ambitionen om maksimal frihed i min hverdag – og hvor min indkomst ikke var afhængig af om jeg fysisk var til stede.

Kontoret med under armen
Det har været en lang og spændende proces, hvor jeg siden 2015 år har opbygget og drevet egne succesfulde brands og forretninger, designet efter denne friheds-formel. Det har resulteret i, at jeg kan rejse verden tyndt, og samtidig tage mit kontor med under armen. Netop som jeg drømte om.

Jeg har erfaret, hvor mange muligheder der faktisk er for at skabe et fleksibelt forretningskoncept, der giver dig friheden til at udleve dine drømme.

Det er min passion og hjertesag i dag:
At hjælpe med at give endnu flere virksomhedsejere maksimal frihed i deres hverdag, således de kan udleve deres allerstørste drømme.

Fakta om Linn

  • Uddannet inden for markedsføring
  • Har siden 2001 arbejdet med salg, projektudvikling og markedsføring, primært indenfor medie-og forlagsbranchen.
  • Indehaver af konsulent-virksomheden GetThere.dk siden 2010, med afsæt i branding, markedsføring og konceptudvikling for virksomheder og virksomhedsejere.
  • Erfaren facilitator og event-arrangør.
  • Har siden 2013 stået bag udvikling og facilitering af det eksklusive branchenetværk EquiLink.dk, som i 2020 blev udvidet med EquiLink Online.
  • Co-Founder af DogCoach ApS – en ambitiøs start-up virksomhed som siden 2015 har designet, produceret og solgt populært tøj til hundeejere i hele verden.

Udvalgte presseklip

Iværksætter i Cold Hawaii: »Det eneste sted, du ikke kan tage din mobiltelefon med, er på dit surfbræt«
Nyt initiativ skal få flere kvinder til at blive iværksættere
Tak til Erhverv København for en fin artikel om en anden side af iværksætteri
Dansk opfindelse på vej til Obama
GRATIS workbook indeholdende 10 tips til mere iværksætterfrihed

Gratis ebog!

“Det er en super fin workbook! Jeg var vild med at læse din historie og hvordan du opnår mere frihed.”

Kamilla, Freelance grafisk designer

“I en tid med meget varm luft og mange der sælger rådgivning, synes jeg dit værktøj er helt suverænt.”

Michael Gejel, Iværksætter

“Det var virkelig en fornøjelse at læse, Linn! Du har fat i mange meget essientielle pointer.”

Camilla Blicher Mitchell, littleunbox.dk

Følg med på Instagram