Foredrag

Jeg er passioneret omkring emnet iværksætter-frihed, og ønsker at dele meget mere ud om emnet i iværksætterkredse. Det skal være ok at udfordre den gængse opfattelse af at en succesfuld iværksætter har en 80-timers arbejdsuge og har boet på en vens sofa de sidste 5 år.

Hvad ligger vi i at være succesfulde som iværksættere? Og hvordan passer vi på at holde balancen som mennesker, alt imens vi vækster og bygger en forretning.

Hvordan undgår vi at vores business overtager kontrollen og styringen i vores liv, og sikre at der også er plads til at passe på os selv og til at kunne leve vores personlige drømme ud?

Jeg har selv igennem de sidste 10 år kæmpet med at finde balancen imellem at være top-ambitiøs iværksætter, have hånden på kogepladsen, ville vækse og udvikle projekter og samtidig have tid og plads til at skabe en forretning som også tilgodeser mig som menneske og alle de drømme jeg havde udover at være iværksætter.

De sidste 10 år har jeg selv gået igennem en transformation fra at have en succesfuld rådgivningsvirksomhed, til i dag at have bygget egne brands som jeg kan tage med mig ud i verden og drive hvorfra og hvornår det passer mig bedst.

Jeg øver mig stadigt dagligt i at udfordre processer, implementere digitale muligheder og at tilpasse min business – således den matcher mine drømme, og kniber mig stadigvæk i armen over at det er muligt at have både et hjem, en velfungerende vækst virksomhed og samtidig have friheden til at rejse ud og opleve verden mange måneder hvert år.

Jeg ved, at hvis jeg kan – så kan mange andre iværksættere også! Og det er min vision at få sat iværksætter-frihed på agendaen

Nysgerrig efter mere?

Foredrag

Foredrag

Jeg er passioneret omkring emnet iværksætter-frihed, og ønsker at endnu flere får øjenene op for at der findes andre måder at være iværksætter på end de, som traditionelt fremhæves i medierne.
At det er muligt at skabe en succesfuld forretning, uden at behøve slå sig selv halvt ihjel undervejs.  Undervejs deler jeg inspiration fra min egen iværksætterrejse, samt giver konkrete værktøjer til hvordan man kan retænke både sin forretning og sit mind-set som iværksætter.

Online kurser

Jeg arbejder på færdiggørelse af et online forløb, skræddersyet ambitiøse iværksættere som er klar til at retænke deres forretningskoncept for at tilgodese øget iværksætteri-frihed i deres hverdag. Forløbet består af en række moduler og forventes lanceret indenfor de kommende måneder.

Ønsker du at  være iblandt de første der får besked om forløbet, kan du tilmelde dig listen her kan du tilmelde dig listen her.

Med præcision, målrettethed og altid overholdelse af aftalte deadlines, føler jeg mig meget tryg i samarbejdet med Linn. Der er mange arrangementer og events at holde øje med og jeg føler, at jeg har en stærk sparringspartner og ekspert indenfor PR området til at hjælpe mig. Jeg kan på det varmeste anbefale Linn.

Ditte Young

Linn har en helt speciel måde at præsentere ting. En lethed, og et smil der siger ”hallo, det kan du jo sagtens det der”. Jeg er dybt taknemmelig over at have krydset veje med Linn, og kan kun anbefale andre iværksættere og ildsjæle at gøre det samme – jeg lover at hun nok skal finde en måde at blæse netop DIG omkuld på.

Anna Tikva Eskesen, Namatikva Yoga

Linn hjalp mig til at indse, at jeg havde modet til at springe ud som selvstændig iværksætter. Linn er ekstremt god til at gøre det komplicerede enkelt og samtidigt se og udnytte ressourcerne i de mennesker hun arbejder med. Særligt beundrer jeg hvor meget Linn giver af sig selv i arbejdet med andre.

Anja Kristine Hvidberg Olsen, Relationsformidlerne

Linn er en fantastisk pige, som har evnen til at se dig som det menneske du er – og hvor du er lige nu. Derudover er hun virkelig struktureret og meget konkret og målrettet, men på en sød og omsorgsfuld måde. Nu er det op til mig selv at tage de skridt det kræver for at nå mine mål. Jeg kan kun give Linn de varmeste anbefalinger.

Liselotte Krøyer, Indehaver Competanze Care

Rådgivning med PR og markedsføring og håndholdt sparring løbende har givet mig indblik og hjælp til selv at klare tingene og ikke mindst resulteret i en øget omsætning på over 30% i perioden. Linn er super dygtig til at hjælpe på en behagelig måde, også hvis man skal have det skåret ud i pap. Jeg kan derfor varmt anbefale Linn.

Ulla Hansen, Sunde Snuder

Udfordringen med Linn er at hvis man kommer til at sige noget højt, så fanger bordet.Halvandet år efter at have deltaget i en workshop hos hende, er jeg i fuld gang med det start-up-projekt jeg længe havde gået med tankerne om, nemlig Sugar Pilots. Projektet gik live et år efter min workshop-deltagelse  og siden da er det er gået så stærkt!

Charlotte Nørgaard, Sugar Pilots

Jeg er overvældet over Linns engagement, overblik og vilje til at hjælpe mig videre med min forretning. Linn tager virkelig mentorrollen alvorligt. Nogen gange oplever jeg det, som om hun er en del af projektet. Det er en fabelagtig oplevelse. Jeg kan kun anbefale andre at opsøge Linns hjælp. Det hele bliver meget lettere.

Mia Vinkelman , Vinkelman.dk

Efter forløbet er jeg afklaret omkring hvor virksomheden skal udvikle sig og hvor vi allerede har etableret et varigt værdigrundlag. Forløbet har giver mig indsigt til at træffe vigtige valg om hvad jeg selv ønsker, og hvad der giver værdi for mig og mine virksomheder.

Bo Voigt, Zen Data

“Det er en super fin workbook! Jeg var vild med at læse din historie og hvordan du opnår mere frihed.”

Kamilla, Freelance grafisk designer

“I en tid med meget varm luft og mange der sælger rådgivning, synes jeg dit værktøj er helt suverænt.”

Michael Gejel, Iværksætter

“Det var virkelig en fornøjelse at læse, Linn! Du har fat i mange meget essientielle pointer.”

Camilla Blicher Mitchell, littleunbox.dk

JA TAK

– jeg vil gerne modtage den GRATIS workbook indeholdende 10 tips til mere iværksætterfrihed.

Du accepterer, at jeg må sende dig en gratis workbook samt fremtidige mails fra min virksomhed. Dine data behandles jvf. gældende lovgivning og du kan til enhver tid afmelde dig. Jeg garanterer, at din mail ikke deles med tredjepart.

10 tips til mere iværksætterfrihed