Let’s meet

Nysgerrig efter mere?

Foredrag

Foredrag

Jeg er passioneret omkring emnet iværksætter-frihed, og ønsker at endnu flere får øjenene op for at der findes andre måder at være iværksætter på end de, som traditionelt fremhæves i medierne.
At det er muligt at skabe en succesfuld forretning, uden at behøve slå sig selv halvt ihjel undervejs.  Undervejs deler jeg inspiration fra min egen iværksætterrejse, samt giver konkrete værktøjer til hvordan man kan retænke både sin forretning og sit mind-set som iværksætter.

Online kurser

Jeg arbejder på færdiggørelse af et online forløb, skræddersyet ambitiøse iværksættere som er klar til at retænke deres forretningskoncept for at tilgodese øget iværksætteri-frihed i deres hverdag. Forløbet består af en række moduler og forventes lanceret indenfor de kommende måneder.

Ønsker du at  være iblandt de første der får besked om forløbet, kan du tilmelde dig listen her kan du tilmelde dig listen her.

Sådan arbejder jeg

Med en uddannelsesmæssig baggrund inden for økonomi og markedsføring startede min karriere i medie- og forlagsbranchen. Jeg er derfor velfunderet i den forretningsmæssige verden og vokset op iblandt jakkesæt.

Efter en karriere med en række fine titler på mit CV, fik jeg i 2010 modet til at tage springet til selvstændig konsulent. Igennem en række succesfulde år hjalp jeg virksomheder på alle niveauer med markedsføring, forretningsudvikling og branding.

Jagten på friheden
I takt med at min egen forretning voksede, forsvandt min frihed, som egentlig var den oprindelige årsag til, at jeg valgte at starte op som selvstændig.

Jeg drømte om at kunne rejse og leve mere uafhængigt af mine kunder, og om en hverdag, hvor jeg i højere grad selv kunne sætte dagsordenen fremfor altid at hænge i en deadline. Samtidig ønskede jeg ikke at ansætte medarbejdere og dermed blive afhængig af at skulle møde ind på et kontor hver dag.

Do one thing every day that scares you

“Det er en super fin workbook! Jeg var vild med at læse din historie og hvordan du opnår mere frihed.”

Kamilla, Freelance grafisk designer

“I en tid med meget varm luft og mange der sælger rådgivning, synes jeg dit værktøj er helt suverænt.”

Michael Gejel, Iværksætter

“Det var virkelig en fornøjelse at læse, Linn! Du har fat i mange meget essientielle pointer.”

Camilla Blicher Mitchell, littleunbox.dk

JA TAK

– jeg vil gerne modtage den GRATIS workbook indeholdende 10 tips til mere iværksætterfrihed.

Du accepterer, at jeg må sende dig en gratis workbook samt fremtidige mails fra min virksomhed. Dine data behandles jvf. gældende lovgivning og du kan til enhver tid afmelde dig. Jeg garanterer, at din mail ikke deles med tredjepart.

10 tips til mere iværksætterfrihed

Følg med på bloggen

Hvorfor er mål smarte?

17.07.2020|

Hvorfor er det så vigtigt at sætte klare mål? Jeg tror det klare svar på dette spørgsmål er: For at vide hvor man skal gå hen. Herefter kan man så [...]

Krisetid: Brug den aktivt!

18.03.2020|

Er du en af de virksomhedsejere der har mistet dit kundegrundlag med Corona? Hvad er planen, hvis krisen trækker i langdrag – og det i stedet for 14 dage bliver [...]